Днес по време на парламентарния контрол един срещу друг застанаха

...
Днес по време на парламентарния контрол един срещу друг застанаха
Коментари Харесай

Симеонов към Сидеров: Нито съм организатор, нито фюрер на проверките по морето

Днес по време на парламентарния надзор един против различен застанаха водачът на " Атака " и ръководителят на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов.

Сидеров му зададе въпрос за концесиите на злато в страната – тематика, по която партията му от години пази тезата, че България е ощетена от неизгодни контракти.
Симеонов обаче разгласи, че, въпреки да ръководи Координационния съвет по концесии, няма пълномощия да се изрича по тематиката и пренасочи водача на " Атака " при различен вицепремиер – Томислав Дончев.
" Нали работим в полза на страната, нали това ни движи постоянно, без значение дали ще се занимаваме с обекти към морето, или с такива в сърцето на България, би трябвало правилото да е еднакъв ", сподели още Сидеров, което стана мотив Симеонов да акцентира, че инспекциите на заведения по Черноморието са по решение на контролните органи и той не е техен основател.
" Аз нито съм уредник, нито съм лидерът, нито фюрерът, или какъвто там да било на инспекциите. Проверките са общоприети и не се организират нито първа, нито втора, нито пета година, а всяка година. Това е напълно в моите пълномощия, както и контролът върху приватизационните и следприватизационните покупко-продажби ", разгласи вицепремиерът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР