Днес, по традиция, Царят на виното Тони Йорданов събра приятели

...
Днес, по традиция, Царят на виното Тони Йорданов събра приятели
Коментари Харесай

Наздраве! Царят на виното Тони Йорданов вдигна голям празник по случай Трифон Зарезан в бижуто край Мездра - изба ШаТони /снимки/

Днес, по традиция, Царят на виното Тони Йорданов събра другари и бизнес сътрудници по случай Трифон Зарезан в бижуто си „ ШаТони “ край Мездра, видя организация BulNews. 
Беше осъществен тържественият обред по зарязване на лозата за здраве и благодат. На празника участваха кметът на Мездра Иван Аспарухов, ръководителят на общинския съвет в железничарския град Яна Нинова и още десетки посетители. Всички те имаха опцията да заловен ножиците и да се включат в ритуала. 
Под звуците на мездренската духова музика и облечени в национални носии, Тони Йорданов, брачната половинка му Надежда и неговият съучастник Цанко Петков поздравиха своите посетители и ги почерпиха с младо вино от последната годишна продукция на маза „ ШаТони “. Така присъстващите се увериха от първо лице в качеството на продукцията.  
Изба „ ШаТони ” се простира на повърхност от 1062 кв.м. и е с потенциал за преправка на 500 тона грозде. Оборудвана е с най-модерните високотехнологични уреди и дегустацията на виното е същински празник на сетивата. 
Любителите на гроздовия балсам имат опцията да му се насладят в невероятната конюнктура на комплекс „ ШаТони “. Той се състои от индустриална част, където се провеждат винени турове, хотелска част с 16 стаи и ресторант, както и тераса с панорамна панорама към зелените скатове на Стара планина.
Амбицията на Царя на виното Тони Йорданов е да разшири още повече комплекса, като построи и съвременен спа център. Така той ще трансформира китното селце Дърманци в атрактивна дестинация за феновете на винения туризъм. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР