Днес Peugeot разпространи първите изображения без маскировка (https://www.auto-press.net/a:Първи-поглед-към-новото-Peugeot-E-3008-Видео-) на новото

...
Днес Peugeot разпространи първите изображения без маскировка (https://www.auto-press.net/a:Първи-поглед-към-новото-Peugeot-E-3008-Видео-) на новото
Коментари Харесай

Новото PEUGEOT E-3008 с премиера във вторник

Днес Peugeot популяризира първите изображения без дегизировка (https://www.auto-press.net/a:Първи-поглед-към-новото-Peugeot-E-3008-Видео-) на новото E-3008 и удостовери, че премиерата на електрическия автомобил ще се състои на 12 септември във високотехнологичния комплекс на на марката в Сошо, Франция, където ще се създава и самата кола.

" Можем да усетим вашето нетърпение… ", анонсират от френската марка, без да навлизат в спомагателни детайлности за новата си кола. " Марката PEUGEOT също не може да устои и споделя своята дизайнерска креативност с няколко изображения ".

Новото Peugeot 3008 ще бъде първата кола на марката, която ще получи и напълно новото потомство на емблематичното си оформление на инструменталния панел i-COCKPIT.

Новият i-COCKPIT, който ще бъде стартиран на пазара 10 години и повече от 10 милиона интеграции след въвеждането в серийното производството на истинската версия на технологията, ще бъде смесен със също по този начин нови стилен многофункционален волан и програмируеми i-Toggles бутони, прожекционен (head-up) екран, централен екран с сензитивен на досег екран, функционалност за гласови команди, 3D интерфейс и други.

По отношение на кормилото, от Peugeot споделят, че той е с напълно нов дизайн и е изпълнен с чувствителни на досег бутони.

Ново е също по този начин и решението на дизайнерите и инженерите на френската марка във връзка с селектора за превключване на трансмисията, която към този момент е изнесен на предното табло, вдясно зад кормилото.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР