Днес парламентът гласува декларация за подкрепа на Украйна в НАТО.

...
Днес парламентът гласува декларация за подкрепа на Украйна в НАТО.
Коментари Харесай

Днес парламентът гласува декларация за подкрепа на Украйна в НАТО

Днес Народното събрание гласоподава декларация за поддръжка на Украйна в НАТО. Вносители са Бойко Борисов, Десислава Атанасова, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Тошко Йорданов, Павела Митова и Екатерина Захариева.

Предстои Народното събрание да разиска предлагането на ПГ на Българска социалистическа партия за България по настояването за възбуждане на наказателно гонене против Бойко Борисов.

Също депутатите ще подложат на второ гласоподаване измененията в Закона за отбрана от домашното принуждение, както и измененията в Закона за чужденците в България, съобщи през днешния ден.бг.

На съвещание на правната комисия се чака да бъде разисквано предлагането за осъществяване на народен референдум за опазване на българския лев като единствена публична валута у нас до 2043 година.

Предложението за допитването беше импортирано от цивилен предприемчив комитет на 7 април, а Народното събрание би трябвало да вземе решение за провеждането на референдум до 7 юли, когато изтича тримесечния законов период.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР