Днес Отделът за военно сътрудничество към Посолството на САЩ в

...
Днес Отделът за военно сътрудничество към Посолството на САЩ в
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в София представи предложение за сключване на договор за придобиване на осем изтребителя F-16 Block 70


Днес Отделът за военно съдействие към Посолството на Съединени американски щати в София публично показа на българското Министерство на защитата предложениe за подписване на контракт, съдържащо вероятно съглашение за придобиването от страна на България на осем изтребителя F-16 Block 70, въоръжение и обвързваните с него системи за дълготрайна употреба и поддръжка, както и цялостна подготовка на водачи и спомагателен личен състав. Това се показва в публично изказване от Съединени американски щати, оповестено на уеб страницата на Посолството на Съединени американски щати в София.

Посолството на Съединени американски щати употребява опцията да изрази задоволството си от работата на българската делегация от военни и финансови специалисти, които подсигуряваха, че предлагането за подписване на контракт е съобразено в най-голяма степен с условията на Българските военновъздушни сили. Съединените щати чакат завършването на този контракт с държавното управление на България в сходство с българските процедурни условия.

https://bg.usembassy.gov/bg/official-statement-by-the-u-s-embassy-in-bulgaria-bg/
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР