Днес отбелязваме Деня на Европа. Европа на обединението, Европа на

...
Днес отбелязваме Деня на Европа. Европа на обединението, Европа на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Да пазим мира и демокрацията

" Днес означаваме Деня на Европа. Европа на обединяването, Европа на общочовешките полезности, Европа на икономическия напредък и разцвет. Европа на успеха над нацизма и фашизма. Европа на успеха над войната и гибелта ". Това написа водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в пост във Facebook, представен от уеб страницата на партията. 

Но през днешния ден, на празника на Европа, на мира и демокрацията, с болежка установяваме, че в Европа още веднъж се води война, написа Карадайъ и показва: " Не би трябвало да забравяме и за момент, че войната опустошава освен градове и села, убива хора. Войната убива всичко човешко, убива вярата и вяра в положителното и в бъдещето. Войната оставя след себе си само опустошения и духовна пустош ". 

Затова водачът на се обърна към всички членове и симпатизанти на, към всички свободни и дейни жители с апела да пазим мира и демокрацията, се показва в известието на. Целият пост на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, във Facebook може да се види на уеб страницата на. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР