Днес от погребението на д-р Христодулос Каланзакис демонстративно бе изгонен

...
Днес от погребението на д-р Христодулос Каланзакис демонстративно бе изгонен
Коментари Харесай

Драма на погребението на гръцкия кардиолог, застрелян от български полицай

Днес от погребението на доктор Христодулос Каланзакис демонстративно бе изпъден брата на брачната половинка му, който отишъл на траурната гала. фотография: Джунгла.гр Роднините на убития ще упорстват за ДНК тест на детето на доктор Христодулос Каланзаки, оповестява Български вести.



В момента не е ясно къде се намира Мария Говедарова майка на арестуваната българка, която е останала сама с дребното дете и сина си на острова. Според злите езици в селото арестуваната Дешка Говедарова или Дези, както я назовават гърците, е работила като домашна помощничка в дома на доктора, който по-късно се развежда и се дами за нея.



Дешка Говедарова Както стана ясно от следствието българинът е дошъл в петък, в събота е екзекутирал доктора. За реализиране на смъртоносния проект, който е умислен от брачната половинка на жертвата, българина е пътувал два пъти до остров Крит в границите на една седмица. Първото пътешестване е било обвързвано с оглеждане на мястото на закононарушението, както и да се запознае с маршрута на лекаря, за който управляващите са сигурни, че е научил от брачната половинка на жертвата, с която е имал любовни връзки от много години.

Второто пътешестване на българина е било ден преди убийството в петък (6/10), когато е дошъл с полет от Александруполи до Сития на остров Крит решен да разстреля противника си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР