Днес Opel разпространи първата информация за първата по рода си

...
Днес Opel разпространи първата информация за първата по рода си
Коментари Харесай

Новият Opel Astra Electric обещава до 416 километра свободен пробег

Днес Opel популяризира първата информация за първата по рода си напълно електрическа версия на емблемата Astra. Със свободен пробег от до 416 километра (WLTP стандарт), от марката подчертават и върху това, че Astra Sports Tourer Electric е първото напълно електрическо комби от немски производител.

Новият Opel Astra Electric, който ще бъде разполагаем за поръчка от пролетта на идната година, ще бъде разполагаем с електромотор с мощ от 156 конски сили и въртящ миг от 270 Нм, ще предложи оптималната скорост на придвижване от 170 км/ч, като то ще може да бъде осъществявано в три режима на работа- Eco, Normal и Sport.

Интегрираната на борда на Opel Astra Electric батерия е с потенциал от 54 kWh, която дава обещание свободно придвижване в продължение на до 416 километра, като от марката споделят, че енергийната успеваемост на автомобила е единствено 12.7 kWh на 100 километра.

При съществуване на подобаваща бърза зарядна инфраструктура, батерията на Astra Electric може да бъде презаредена до 80% за към 30 минути (100 kW).

Зо отношение на Astra Electric, от Opel споделят, че вследствие на консолидираното на батериите под пода, пространство в интериора на електрическия автомобил не е изгубено, като комби версията предлага товарна съдържимост варираща от 516 литра до 1553 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР