Днес Opel обяви, че производството на представеният през 2017 година

...
Днес Opel обяви, че производството на представеният през 2017 година
Коментари Харесай

Opel Crossland: 500 000 и продължават

Днес Opel разгласи, че производството на показаният през 2017 година стилен SUV модел Crossland е минало границата от 500 000 екземпляра.

С дължината си от 4.22 метра, Opel Crossland предлага един от най-гъвкавите интериори в своя сегмент, като една от главните аргументи за това е делимият заден ред седалки, който също по този начин предлага и опция за контролиране в надлъжно на купето на автомобила направление от до 150 мм. Последната функционалност дава опция за увеличеването на класическото товарно поделение от 410 на 520 литра, както и за постигането на общо такова, след сгъването на задните седалки, от 1255 литра.

В оборудването на Opel Crossland са включени редица високотехнологични системи за повишение на комфорта, сигурността и асистирането на ръководството, включително Intelligent Cruise Control с ограничител на скоростта, система за следване на пътното платно, различаване на пътните знаци, диодни фарове, прожекционен (Head-up) екран, система за видео наблюдаване към цялото транспортно средство и други.

Успоредно с анонса за индустриалната граница от 500 000 единици на Crossland, от Opel потвърдиха, че наследникът на модела, сходно на всеки различен от новите модели на марката, ще бъде разполагаем и в напълно електрически вид.

От 2028 година, Opel ще предлага извънредно електрически коли в Европа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР