Днес официално беше открита обновената семедобивна база в Разлог, чието

...
Днес официално беше открита обновената семедобивна база в Разлог, чието
Коментари Харесай

Откриха обновената семедобивна база в Разлог

Днес публично беше открита обновената семедобивна база в Разлог, чието реновиране беше осъществено по плана на ЮЗДП и Оперативна програма „ Околна среда “ - „ Подобряване природозащитното положение на горски местообитания от мрежата Натура 2000 в Югозападна България “.

В наличието на кмета на община Разлог - инж. Красимир Герчев, заместител - шефовете на ЮЗДП, шефа на Търговско предприятие " ДГС Разлог ", шефовете на прилежащите стопанатва, специалисти от Предприятието и посетители, инж. Валентин Чамбов преряза лентата на новия обект и пожела ползотворна активност.
Сградата е напълно актуализирана, с сменена покривна структура, дограма и с вътрешна и външна изолираност. В помещението е позиционирана поточна линия за добиване и култивиране на семена от горско – дървесни типове за потребностите на ЮЗДП. Оборудването е съвременно и е доставено по същия план. Включва машини за изсушаване на шишарките от иглолистни дървесни типове и изчистване на семената от разнообразни примеси и сортирането им по размери.

П. Петров


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР