Днес облачността ще бъде променлива, с по-значителни разкъсвания и намаления

...
Днес облачността ще бъде променлива, с по-значителни разкъсвания и намаления
Коментари Харесай

Днес Се Затопля, Но Не Се Радвайте! Нещо Наистина Чудовищно Е Надвиснало Над България! Удря Ни Тотален

Днес облачността ще бъде променлива, с по-значителни разкъсвания и понижения над западните региони. Дневните температури ще са от 14 до 19 градуса в множеството места. Ще духа слаб вятър от северозапад, над източните региони - от север. Слаби валежи от временен дъжд са вероятни над източните и южните планински региони.

Утре облачността ще бъде по-често забележителна. На доста места, от запад на изток, ще превали временен дъжд. Температурите заран ще са от 3 до 8 градуса, само че денем ще се покачат още и ще са от 18 до 23 градуса.

В петък минималните температури ще са по-високи, от 8 до 13 градуса, а дневните - от 18 до 23. Ще се появи вятър от запад, който ще се усилва и в Дунавската низина ще бъде краткотрайно мощен. Над западната половина от страната ще остане съвсем без превалявания, а на изток тук-там ще превали и прегърми.

В събота ще бъде последният ден с топло, най-вече слънчево време съвсем без превалявания, най-малко за седмица напред. Дневните стойности ще доближат 21 до 26 градуса.

В неделя ще остане относително топло, само че над западната половина на страната ще се развие мощна купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има гръмотевични стихии, местни поройни извалявания и градушки.

През идната седмица ще остане неустойчиво, въпреки че през множеството дни температурите ще остават към нормалните за средата на месец май, към и над 20 градуса, като се изключи местата с интензивни превалявания и мощна купеста облачност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР