Днес новите икони са на смартфонитеЗащо технологиите се развиват с

...
Днес новите икони са на смартфонитеЗащо технологиите се развиват с
Коментари Харесай

Стойчо Керев: Космичен код има в кръвта на българите

Днес новите икони са на смарт телефоните


Защо технологиите се развиват с такива темпове, а медицината и други браншове изостават?


Неглижират се митингите на “жълтите жилетки ”

 56-stoicho-kerev-2-2  56-%d1%81%d1%82  56-2  56-4  56-1  56-3
– Стойчо, следва премиерата на новия ти филм “Измамна действителност ” на 5-ти април в зала 1 на НДК. Какви въпроси и провокации отправяш към феновете?
– “Измамна действителност ” е продължение на филмовата продукция “Конспирация-2017 ”. Филмът е предизвикан от действителни събития в днешно време. Нашият екип има едно златно предписание – да преглеждаме историята и сегашното от разнообразни ъгли и да си даваме сметка, че хората пропущаме доста значими въпроси. Какъв е светът, в който живеем и дали е подобен в действителност, какъвто го виждаме? Кой ръководи този свят? Защо и по каква причина технологиите се развиват с доста бързи темпове, а да речем медицината и други браншове на индустрията изостават? “Измамна действителност ” споделя и нещо друго – къде сме ние хората, за какво ни заблуждават, каква е повода да попадаме в тази въртележка на съзнанието и по какъв начин да се отървем от нея?

– Умишлено ли светът става все по-неграмотен и какво се цели с това?
– Преди 25 години междинния растеж на необразованост в целия свят беше към 42 %, а през днешния ден над 68 % от популацията е ниско образовано. Това приказва единствено за едно нещо – нежеланието за начетеност води до израждането на обществата и основаването на елити, които гледат на нас като на биологични единици. Когато по този метод започнеш да манипулираш съзнанието на хората, посредством тяхната ниска начетеност получаваш достъп до нещо доста скъпо – тяхната вътрешна сила и тя бива насочвана и отдавана там, където твоят хайлайф желае, показах се метафорично…

– На кое събитие съгласно теб не се обърна задоволително внимание в медиите, измежду потока от информация и подправени вести, които ни заливат?
– Има едно събитие, което безусловно започнаха да го неглижират. Протестите на “жълтите жилетки ”. Тези митинги са нещо, което подсказва, че изборите през късната пролет за депутати в Европейския парламент ще бъдат от най-оспорваните. Движението на “жилетките ” отваря една извънредно тревожна тематика. И тя е, че днешните елити не могат да ръководят постарому. Европейският жител стартира да се разсънва и той желае нов контракт с тези, които го ръководят.

– Ти си създател и водещ на “Новото знание ”. Коя тематика в твоя уебсайт вълнува най-вече хората и теб самия?
– Ако може да направя един анонс от страниците на вестник “Труд ”. Тази неделя в ефира на Българска национална телевизия 2 – от 18,30 часа феновете могат да гледат епизода ни с присъединяване на професор Бойко Рангелов за дуела сред индивида и изкуствения разсъдък. Темите, свързани с българската история са най-четени и коментирани, както и за изгубеното национално достолепие или отсъствието му. Другата тематика, която мен персонално ме вълнува е подмяната на части от българската история.

– Каква е истината за произхода на българите?
– Ние сме народ, който е живял по тези земи хилядолетия. Хипотезата на Павел Шафарик и Константин Иречек, че сме номадски народ, пристигнал отнякъде си, съгласно мен е една от най-големите заблуди, само че не желая да налагам мнението си. Според мен, ние сме наследници на хората, които са живели по тези земи хилядолетия преди идването на римляните.

– Коя съгласно теб е най-голямата тайнственост, която крият българските земи?
– Мистерията за сътворението на света, мисля, че е заключена тук. Мисля, че има нещо заключено в тези 111 000 кв. км територия, която ни е останала от големия народ по тези земи, който е бил съпоставим с песъчинките в морето. Мистерията за сътворението на света носи със себе си и оня космически код, който се крие в кръвта ни и до през днешния ден. Ето за какво, когато изследват нашите кръвни телца откриват над 40 % от кръвта на тези именити нации, които са били по земите ни. Ние сме наследници на антична цивилизация и като такива е добре да имаме самочувствието на хора, които познават и лелеят за земите си и не ги предават ей така апропо.

– Ти си правил последното изявление с Тодор Живков във “Всяка неделя ”, а през днешния ден доста хора изпитват носталгия по това време. Как си го обясняваш?
– Те тъгуват, тъй като когато имаш гратис опазване на здравето и обучение, каквото между другото имат и до през днешния ден десетки страни в света, в това число и в Европа – това те кара да си мислиш, че си излъган. Ако всички тези неща, които скандинавските страни са постигнали със своето обучение и опазване на здравето бъдат пренесени у нас, даваш ли си сметка, че хората няма да гледат с такава горест към това време.

– Случайно ли е, че тъкмо в България има явления като Ванга, Слава Севрюкова, Вера Кочовска, Петър Дънов?
– Мога да изразя една моя догадка, че един доста всесилен дух – на основателя на богомилското придвижване, през годините се преражда по нашите земи, с цел да може ние неговите съвременници да устояваме. Този дух пътува през Боян Мага, по-късно пътува през Паисий Хилендарски, по-късно в случай че щеш през Левски, през Дънов… Може би и сега пътува, а може би е към този момент тук? Нека да оставим българина с отворени очи и схващане за този огромен дух. За да може той да сътвори, надгради и умножи онази национална еднаквост, от която имаме потребност през днешния ден, с цел да се съхраним в голямата мелница наречена глобализъм.

– Ти не си се срещал персонално с Ванга, само че си писал публикации за нея. Какво за теб е най-ценното завещание, което ни остави тя?
– В едно от предаванията ми за Ванга съм употребявал хипотези и формулировки от кино лентата на Тома Томов за нея, който е страховит. Това, което се провижда през днешния ден през очите на този феномен е нейното голямо завещание във връзка с невидимия свят. Моето чувство за нея е като за правилен камертон – правилните звуци, които стигат до съзнанието ти и не можеш да бъдеш заблуждаван.

– Има ли през днешния ден такива явления?
– Времената не оставят земята без своите хроникьори. След като думи като: ангели, Бог, знамение, мистичност, езотерика не са неразрешени, Провидението изпраща своите медиатори. За такива явления приказват градските митове. Единият съм чувал да е в Северна България, а и за други долавям приказват хората потърсили помощ. През хилядолетията постоянно е имало хора, които в действителност имат опцията и способността да виждат другите измерения. Делфийският пророк, да вземем за пример, е толкоз покрай нас.

– В какво виждаш вяра за бъдещето на страната ни?
– Колкото повече нови и образовани деца идват по нашите земи, толкоз по-добри години виждам за нас. Да си напомним задачата на Симеон, който без капчица кръв да пролее, превзема Европа със силата на буквите.

– Не може да не ти прави усещане това зомбиране на младежите с технологиите – те безусловно са залепени за екраните на смарт телефоните си…
– В началото ти споделих, че технологиите се развиват доста по-бързо от всичко останало, в това число и от метода ни на напредване. За мен автомобилът е доста стар метод на напредване, както и самолетът. Днес превозът би трябвало да е напълно друг. Богатството на нашия мозък в действителност е голямо, това е единствения компютър на водна основа и никой до момента не е повторил този компютър, той пресмята милиарди комбинации за наносекунда. Ето по тази причина зомбирането, за което приказваме е политика на влияние в целия свят. Не забравяй, че алтернативата 5G и диалозите за тази мрежа към този момент разсънват огромни диспути, в това число и в институциите в Европа.

– Каква е повода толкоз години след стъпването на човешки крайник на Луната да няма развиване в тази посока и имало ли е изобщо подобен полет?
– Влизаме в най-невероятната тайна международна доктрина. Самата Слава Севрюкова споделя, че на Луната има други същества, които не ни позволяват там. Ние сме определяни като хищническа цивилизация. И представете си, че съществуват небесни цивилизации, коя би ви позволила в международно галактическо семейство? Сега за Луната и конспирациите. Вижте какво прави Китай и оставете злобното говорене на злобарите.

– Има от ден на ден свидетелства за НЛО. Кое за теб е най-голямото доказателство, че те са тук?
– Централно разузнавателно управление на САЩ към този момент разгласява над 11 000 документа за съществуването на неиндентифицирани летящи обекти, ние сме пускали документите и в нашия уебсайт. Европейската галактическа организация също, а Франция разгласява над 6000 такива документа. Според мен египетските пирамиди са едно от доказателствата, че цивилизации, развити в пъти повече от нашата са битували на планетата. Гранд каньон също е такова доказателство. В България по Искърското дефиле, както и пещерата Проходна виждаме съществуване на явни доказателства. Морените също, мислиш ли, че те са естествено образувание – толкоз добре шлифовани и заоблени камъни?

Много известни лица също към този момент не се тормозят да признаят, че са виждали НЛО.

– Ти следил ли си сходни феномени?
– Ако ти кажа да – ще ми блокира телефона. (Смее се.) Нека си представим една къса история, която може и да се е случила. Миналата година в Странджа видях подобен обект с пулсираща светлина. Освен мен, още трима индивида го видяха, бяха в близост. Много необичайно е чувството. В подобен миг си даваш сметка, че Провидението те е избрало, с цел да провидиш, че в действителност има и други светове и измерения.

– Голяма част от известните персони у нас имат и скрити качества, за които обаче не желаят да приказват. Ти познаваш ли такива измежду тях?
– Мога да ти кажа, че Андрей Баташов имаше качества. Той беше доста специфичен човек, с него даже сме родени на една дата – 10-ти септември. Голяма работа беше това момче и притежаваше такива качества.

– Вярваш ли в силата на мисълта?
– Мисъл формите са управлявали мирозданието още от времето на античните цивилизации. Сигурно ти се е случвало да мислиш за някого и той да ти звънне в същия миг? Това демонстрира прекъснатата връзка на човешкото схващане с неговите големи благоприятни условия. Силата на мисълта е кодирана още в Библията, а знаеш ли какъв брой хора има, които са се излекували единствено със силата на мисълта? Христос споделя – в случай че имате религия колкото синапово зърно… Тази идея за силата на мисълта допира всеки по собствен личен метод. Много е значимо онази магичност, която се крие в самата религия да премине през теб като положителна осцилация.

– Любима мисъл?
– Самочувствието идва със знанието.

Нашият посетители
Известният публицист, тв водещ и продуцент Стойчо Керев стартира дългогодишната си кариера в предаването “Събота късен следобяд ” в ефира на Българска национална телевизия – с Емил Розов и Алис Крайчева. През 96-та става водещ на именитата стратегия на Кеворк Кеворкян – “Всяка неделя ” и остава на тази позиция в продължение на две години. Стойчо има присъединяване в построяването на първите частни радиостанции у нас, а дълго време е и водещ в ефира на радио “Витоша ”. След като специализира продуцентство и действен мениджмънт във Англия, става продуцент на излъчвания като “Диалози ”, “Булевард България ”, “Кино видео трафик ”, “Пирамида ”, “Размяна на съпруги ” и други Харизматичният публицист е създател на предаването и платформата за просвета, мистичност и тайни теории “Новото знание ”, което скоро ще започва и в ефира на Българска национална телевизия 2. Стойчо Керев изнася и доста лекции и семинари из цялата страна, които се одобряват с огромен интерес от аудиторията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР