Днес Nissan Motor обяви, че компанията поставя началото на нов 4-годишен

...
Днес Nissan Motor обяви, че компанията поставя
началото на нов 4-годишен
Коментари Харесай

Nissan с 4-годишен план за трансформация. Идват 12 нови модела и нова Z-ка

Днес Nissan Motor разгласи, че компанията поставя началото на нов 4-годишен проект за трансформация на компанията, който има за цел да върне компанията в позиция на такава като печаливша и финансово стабилна.

От Nissan Motor разясняват, че проектът включва намаляване на разноските, оптимизирането на производството, стабилизирането на процесите и ограничението на броя на наличните модели.

"Нашият проект за промяна има за цел да подсигурява постоянен растеж вместо разширяване на продажбите ", коментира Макото Ичида, изпълнителен шеф на Nissan. "Сега ще се концентрираме върху нашите съществени преимущества и ще подобрим качеството на нашия бизнес, като в същото време поддържаме финансова дисциплинираност и се фокусираме върху чисти доходи на единица за реализиране на рентабилност ".

Планът на Nissan планува усъвършенстване на производствените благоприятни условия с към 20% до равнище от 5.4 милиона единици годишно, рационализиране на глобалното продуктово портфолио с 20%- от настоящи в момента 69 оферти на под 55, намерение за закриването на завода на марката в Барселона, понижаване на броя модели в Северна АМерика, прекратяване на присъствието на марката Datsun на руския пазар и други.

Като стъпки за подкрепяне, от Nissan посочват въвеждането в продажба на 12 модела през идващите 18 месеца, увеличаване на наличието си в областта на електрическите и електрифицираните коли, интегриране на системата за автономно управление ProPILOT допълнително от 20 пазарни предложения и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР