Днес ние като общество определено сме се развили. Станахме по-просветени

...
Днес ние като общество определено сме се развили. Станахме по-просветени
Коментари Харесай

Няма да повярвате, че тези хора наистина съществуват

Днес ние като общество несъмнено сме се развили. Станахме по-просветени и по-приемливи към разликите, които вършат всеки човек неповторим. Съставихме лист с хора, чиито невероятни черти - естествени или усъвършенствани - ги отличават от обичайно признатите правила.

Свързани близнаци

За по-незапознатите, сдвоените близнаци са тези, които са физически свързани при раждането си. Тези близнаци постоянно споделят общи органи и в някои случаи могат да бъдат разграничени посредством хирургични процедури. Посрещнати на бял свят през 1990 година, сдвоените близначки Абигейл и Британи Хенсел са родени с обособени сърца, бели дробове, стомаси и гръбначни мозъци.



Човешката Барби

Украинският модел Валерия Лукянова е известна като човешката Барби. За да укрепи резултата на Барби, Лукянова употребява грим и контактни лещи върху естествените си зелени/сиви/сини очи. Тя съобщи, че има импланти в гърдите, само че останалата част от тялото ѝ е естествена и стройна с помощта на ежедневните тренировки във фитнеса и специфичен хранителен режим.



Най-големи ръце

В един миг ръцете на Мохамед Калим са били близо 40% от телесното му тегло. Роден със синдрома на Протеус - рядко заболяване, което води до свръхрастеж на костите, кожата и мускулите - в детството си Калим е безмилостно унизен от връстниците си.



Калем е безчувствено наименуван "детето на дявола " - дотам, че му е неразрешено да върви на учебно заведение, тъй като съучениците му го считат за "дявол " През 2014 година Калим се подлага на интервенция, ръководена от най-хубавия хирург на ръка в Индия, доктор Сабапати, с цел да предотврати по-нататъшното утежняване на положението му в бъдеще.

Най-високият човек в света

Султан Косен е с растеж 251 см и държи върха на Гинес за най-голям жив човек в света. Височината на Султан се дължи на заболяване, известно като хипофизен гигантизъм. Поради събитията, в които се намира, се постанова да напусне учебно заведение по средата на образователната година.



Положителното е, че Косен е можел да оказва помощ на родителите си в разнообразни домашен действия, които децата на неговата възраст нормално не биха могли да правят - да вземем за пример да поправят крушки или да окачват завеси.

Най-ниският човек в света

Когато приказваме за най-високия човек в света, тук е непалският жител Чандра Бахадур Данги - най-ниският човек, регистриран в миналото в историята на върховете на Гинес. С растеж от едвам 54.61 см Данги се снабдява с купата "Най-нисък човек в света ", когато побеждава предходния кандидат Гюл Мохамед.



Папа Смърф

Известен като Папа Смърф поради синята си кожа, Пол Карасон не е роден с цвета на кожата, който го прави прочут. Цветът на кожата на Пол е резултат от приема на колоидно сребро за лекуване на кожното му заболяване.



Среброто, съдържащо се в лекарството, реагира със слънчевата светлина и провокира аргирия - медицински термин, с който се разказва синята кожа. Но това не го възпира да употребява колоидно сребро. Карасон продължава да приема сребро до гибелта си, защото има вяра, че то ще го излекува от киселинен рефлукс, артрит и други болести.

Най-косматият мъж в света

Окосмяването на тялото може да бъде призрачен сън за мнозина. Докато множеството от нас имат някакво окосмяване по тялото, мъж на име Ю Джънхуан е безусловно затрупан с него. Да - вярно сте прочели!



създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР