Днес не се очакват снеговалежи в Пловдив, но температурите ще

...
Днес не се очакват снеговалежи в Пловдив, но температурите ще
Коментари Харесай

Без сняг в Пловдив, но температурите падат още

Днес не се чакат снеговалежи в Пловдив, само че температурите ще паднат още. 
Прочетете още
Минималните температури ще са сред -1 и -3 градуса, а оптималните сред 5 и 6 градуса. 

На обособени места сутринта в Рило-Родопската област към момента ще превалява слаб сняг, само че до обяд облачността и там ще се раздра и ще намалее и над по-голямата част от страната денем ще е най-вече слънчево. Ще продължи да духа до сдържан вятър от северната четвърт. Максималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София – към минус 1°.

В утринните часове над планините от Южна България облачността към момента ще е забележителна, на обособени места с валежи от сняг. Около и след обяд в множеството региони ще се откри най-вече слънчево време. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра – към минус 2°, на 2000 метра – към минус 9°.

Над Черноморието през по-голямата част от деня ще е най-вече слънчево. По-значителна ще е облачността в утринните часове по южното крайбрежие. Ще духа сдържан, в южните региони – краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 3° и 6°. Температурата на морската вода е сред 5° и 9°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 51 мин. и залязва в 17 ч. и 24 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 33 мин. Луната в София залязва в 4 ч. и 26 мин. и изгравя в 13 ч. и 16 мин. Фаза на луната: три дни след първа четвърт.

Атмосферното налягане ще се покачва и ще е доста по-високо от междинното.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР