Днес нашата загатка е свързана с една световноизвестна певица. Познахте

...
Днес нашата загатка е свързана с една световноизвестна певица. Познахте
Коментари Харесай

Това момиче днес е сред най-добрите певици! Познахте ли жената, която смая света с гласа си?

Днес нашата загатка е обвързвана с една световноизвестна певица. Познахте ли я? Това е Адел, която на 5 май чества рожден ден. Sofia24.bg ще ви опише любопитни обстоятелства, свързани с нейното творчество. Адел е британска певица и създател на песни, която се издигна до славата с помощта на отличителния си глас и се трансформира в един от най-продаваните актьори на нашето време. Певицата е родена е на 5 май 1988 година в Лондон. Баща ѝ я изоставя, когато е на две години. 

Това е нещо, което Адел към момента не му е дала прошка. Тя стартира да пее от четири годишна възраст. Песента " Hometown Glory “ е написана, когато Адел е на 16 години. Бъдещата звезда приключва BRIT учебно заведение за театрални изкуства и технологии в Кройдън през май 2006 година. С стартирането на сингъла си " Hometown Glory “ през есента на 2007 година печели вниманието на публиката. През декември същата година печели първата си премия на критиците Critics` Choice на BRIT Awards, с която я отличават като преуспяващ подрастващ гений. 

Вторият ѝ сингъл – " Chasing Pavement " излиза през януари 2008 година, като незабавно заема номер 2 в английските чартове и съумява да се задържи на тази позиция в продължение на три седмици. Името на дебютния и албум " 19 “ е отпратка към възрастта, а албумът се изкачва до върха на класациите за албуми както във Англия, по този начин и в други европейски страни. Албумът й " 21 “ се продава в над 3,4 милиона копия във Англия и се трансформира в най-продаваният албум на 21 век. 

Това също по този начин направи Адел първата изпълнителка, продала три милиона албума във Англия за една календарна година. През 2010 година Адел получава Грами номинация за най-хубаво женско поп вокално осъществяване за " Hometown Glory “. През 2009 година на 51-вите награди Грами Адел получава награди за " Най-добър нов реализатор “ и " Най-добро женско поп вокално осъществяване “. През 2009 и 2010 година Адел е оповестена и за " Най-добра английска соло изпълнителка “. 

През февруари 2012 година Адел е на пето място в класацията 100-те най-велики дами в музиката на VH1. На церемонията на 12 февруари 2012 година печели още шест статуетки Грами. Вторият ѝ албум " 21 “ е с рекордни продажби освен на Острова, само че и оттатък океана. Той е причина Адел да завоюва с изключение на Грами и доста други награди, в това число още три " Американски музикални награди “ и две награди " Брит “. 

През 2015 година при своето завръщане на музикалната сцена Аделпродава над 20 милиона копия от албума си " 25 “ за по-малко от година. Преди към три години Адел съумя да завоюва борбата с килограмите. Тя направи невероятна във външния си тип, откакто смъкна 45 кг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР