Днес над страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

...
Днес над страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.
Коментари Харесай

Времето: Облачно с превалявания

Днес над страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевични стихии, по-интензивни в западните и планинските региони.

Ще духа сдържан северозападен вятър. Температурите леко ще спаднат и над западната половина от страната оптималните ще са от към 23°, а над източната, където ще е по-слънчево, оптималните ще са около 33°. 

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания с гръмотевични стихии. Вятърът ще е сдържан до мощен от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 20°, а на 2000 м - към 13°.

Край морето сутринта ще е облачно и мъгливво. Слънцето ще се покаже към обяд, само че в следобедните часове ще се развие купесто-дъждовна облачност. По Южното Черноморие ще превали и прегърми. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 27° - 30°. Температурата на морската вода ще е към 27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето през днешния ден се появи в 06:47 часа и ще залезе в 20:08 часа. Продължителността на деня е 13:21 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР