Днес над страната ще преобладава слънчево време, но още преди

...
Днес над страната ще преобладава слънчево време, но още преди
Коментари Харесай

Синоптиците бият аларма каква голяма опасност ни чака следобед

Днес над страната ще доминира слънчево време, само че още преди обяд от север облачността, висока и междинна, ще стартира усилва. В Дунавската низина ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад и видимостта по поречието на Дунав ще се усъвършенства. Максималните температури ще са най-вече сред 8° и 13°. Това сочи прогнозата на дежурния синоптик Красимир Стоев в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за ноември - ще се намалява.

Над планините ще доминира слънчево време, само че север-северозапад ще стартира нарастване на облачността, което до вечерта ще обхване и най-южните планински региони. Ще духа най-вече сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще стартира нарастване на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Максимални температури на въздуха: 11°-13°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 28.11.2020 слънцето ще изгрее в 07:35 часа и ще залезе в 16:54 часа. Продължителност на деня 09:19 часа.

На 28.11.2020 луната ще изгрее в 16:03 часа и ще залезе в 05:23 часа. Осветеност на диска в 0h UT 98 %. Фаза на луната: след първа четвърт преди пълнолуние.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР