Днес над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен

...
Днес над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 1 юли

Днес над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури: 25°-28°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 1 юли слънцето във Варна изгрява в 5:32 часа и залязва в 20:52 часа. Продължителността на деня е 15 часа и 20 минути. Фазата на луната е два дни преди пълнолуние.

Във вътрешността на страната ще бъде слънчево. След обяд, под въздействие на идващ леден атмосферен фронт, над Западна България въздушната маса ще се лабилизира и ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 33°, в София - към 28°. Явленията ще продължат и през нощта против неделя, като ще обзет и Централна България.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите в Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра - към 15°. Явленията ще продължат и през нощта против неделя, като ще обзет и масивите от Централна България.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР