Звездите на Рексъм Пол Мълин и Джеймс Макклийн направиха подла

...
Звездите на Рексъм Пол Мълин и Джеймс Макклийн направиха подла
Коментари Харесай

Звездите на Рексам Пол Мълин и Джеймс Макклийн направиха подла подигравка на крал Чарлз по време на парти за промоция

Звездите на Рексъм Пол Мълин и Джеймс Макклийн направиха подла насмешка на болния от рак крал Чарлз, до момента в който не престават да честват промоцията на клуба в Лига едно в Лас Вегас.

Червените дракони си осигуриха място в третото равнище за първи път от 2005 година предишния месец, завършвайки на второ място във Втора лига. Това беше втората им поредна промоция след спечелването на Националната лига и в този момент Рексам ще изправи сили против Бирмингам и Хъдърсфийлд идващия сезон.

След последния си мач за сезона против Стокпорт, играчите на Рексам пътуваха до Лас Вегас за още едно промоционално празненство, до момента в който подвигаха тост за нанагорнище в Лига едно. Въпреки това, до момента в който са в Съединените щати, Мълин и Макклийн наподобява прекаляват с празненствата си.

Дуото, което беше основно в промоцията от Втора лига, театралничи за фотография, която Мълин по-късно разгласява в Instagram с надпис: „ И ние ненавиждаме шибания крал! “ След това това беше наново споделено от Макклийн, който добави: „ Ние не служим н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР