Днес на Председателски съвет в парламента е поставен въпросът в

...
Днес на Председателски съвет в парламента е поставен въпросът в
Коментари Харесай

БСП: Новата коалиция блокира парламента и промените в КПКОНПИ

Днес на Председателски съвет в Народното събрание е подложен въпросът в предварителната стратегия да отпадне избор на ръководител на Народно събрание, както и да не се одобряват процедурните правила за КПКОНПИ.

" Саботаж на българския парламент от страна на новата ръководеща коалиция - ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане " и Има Такъв Народ ", оцени депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Цялата група на левицата даде трибунка в Народното събрание. Свиленски изясни, че " точно това са главните законодателни аргументи, заради които новото болшинство не желае да действа 47 Народно събрание ".

" Новата коалиция няма претендент за ръководител на Народното събрание, след свалянето на държавното управление разбрахме, че ГЕРБ нямат желание да излъчват нито министър председател, нито държавно управление " , уточни още Свиленски. Той изброи още точки от блокажа - прекъсването на пенсиите за българските пенсионери, както и на европейските средства, както и блокажа на съвещанието на Комисията по външна политика по тематиката за Република Северна Македония.

" Новата коалиция хвърля страната в безпорядък, играят си с страната... Гледат да оцелеят личните и бизнес ползите на тези, които се разхождаха на площада през вчерашния ден ", считат от Българска социалистическа партия.

От левицата показаха и безапелационна позиция, че в случай че не бъдат изпълнени уговорките по контракта и декларацията от 2017 г за РСМ Българска социалистическа партия няма да поддържа каквото и да е предложение.
 Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България: Новото болшинство се скри
Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България: Новото болшинство се скри

ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане " в унисон дискредитират Народно събрание, съгласно Атанас Атанасов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР