Днес Макао затвори всичките си казина за първи път от

...
Днес Макао затвори всичките си казина за първи път от
Коментари Харесай

Макао затвори всичките си казина заради COVID-19

Днес Макао затвори всичките си казина за първи път от повече от две години, което докара до поевтиняване на акциите на казино операторите, до момента в който управляващите изпитват усложнения с преодоляването на най-голямото разпространяване на COVID-19 до момента в най-големия хазартен център в света.

Намиращите се в града над 30
казина и други бизнеси ще затворят за една седмица, а на хората беше подредено да останат по домовете си, като се изключи излизания за значително значими услуги.

Полицията ще следи потоците от хора на открито и ще постанова строги санкции на тези, които не се подчиняват, осведоми CNBC.

Въпреки че доста
казина на процедура бяха затворени през последните три седмици и имат право да употребявам единствено най-малък брой чиновници, по-драстичните ограничения засегнаха инвеститорското доверие съществено. Някои анализатори предвидиха, че може да няма възобновяване на приходите от хазарт до третото тримесечие или даже четвъртото тримесечие.

Акциите на Sands China поевтиняха с 9%, до момента в който спадът при тези на Melco International, Wynn Macau, SJM Holdings, Galaxy Entertainment, MGM China беше сред 6% и 7%.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР