Днес мафията е най-известната престъпна организация в света, но тя

...
Днес мафията е най-известната престъпна организация в света, но тя
Коментари Харесай

Epic Drama представя италианската криминална драма `Малтезе: Детективът на мафията` от 2 март

Днес мафията е най-известната незаконна организация в света, само че тя е била пренебрегната дълго време с изказвания, че е небивалица на жадни за популярност писатели и публицисти. Междувременно, до момента в който всички отхвърлят съществуването ѝ, тя се разраства в сенките. Вдъхновен от времето на кървавото ръководство на сицилианската мафия, новият сериал в осем елементи „ Малтезе: Детективът на мафията “ споделя за борбата на един мъж с Коза ностра. Премиерата по Epic Drama е в събота, 2 март, от 22:00 часа българско време.

Режисиран от Джанлука Мария Таварели и написан от Леонардо Фасоли и Мадалена Равали, които са работили дружно и по хитовия италиански крими сериал „ Гомор “, „ Малтезе: Детективът на мафията “ може да се похвали с оценка на рецензията, която оприличава духа му на този на „ Кръстникът “, а стилистиката му – на тази на „ Момчетата от Мадисън авеню “.



Развиващ се през 1970-те, този роман за корупция, власт и персонална вендета е с артиста Ким Роси Стюарт в основната роля като полицейския детектив Дарио Малтезе, който се завръща в Сицилия за сватбата на другар от детство си и се оказва замесен при положение с ликвидиране. В обезверен опит да разкрие истината, Малтезе се оказва мъж, който не желае да си затвори очите и да одобри компромис. Подобно на доста от същинските детективи, които са вдъхновители на сериала, той е елементарен човек, предназначен да стане воин. С присъединяване също на Рике Шмид като Елиза Рипщайн, сериалът наблюдава следствието на едно ликвидиране, което се трансформира в доста по-голям случай с мистериозни изгубвания и прикрити убийства.

Комисар Малтезе разкрива комплицирана система от корупция и безвластие, в която убийци и нарушители работят ръка за ръка с овластени и недосегаеми хора, в това число държавни фигури. В хода на следствието, Малтезе рискува личния си живот, сблъсквайки се с убийци, изпратени да го унищожават. По пътя си претърпява гибелта на другари и съидейници и съвсем изгубва дамата, в която се е влюбил.

„ Малтезе: Детективът на мафията “ е с премиера по Epic Drama на 2 март, от 22:00 часа.

Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен без спомагателна месечна такса за фена и без спирания за реклама, към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 133 канал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР