Днес Луната продължава транзита си през огнения знак Овен. В

...
Днес Луната продължава транзита си през огнения знак Овен. В
Коментари Харесай

Най - точният хороскоп за 16 август

Днес Луната продължава преноса си през огнения знак Овен. В такива дни сме бързи, инициативни, смели, при нужда склонни да водим битка за реализиране на задачите си и разрешаване на някои спешни въпроси.

Бързите реакции доста постоянно могат да спасят човешки живот, както в тази ситуация с ранените сръбски деца при злополуката през вчерашния ден на автомагистрала Тракия. Този ден също е подобаващ за решение на задания и проблеми в кратковременен проект. Не правете дълготрайни проекти и не действайте преждевременно. Някои хора смятат, че Луната в Овен не е прочувствена.

Само че, всеки който познава представител на знака Овен е виждал по какъв начин той прави нещата, които харесва със пристрастеност. Нима пристрастеността не е страст? Емоция е и то доста мощна, тъй като е марсова – Марс е шеф на знака Овен. Той има изключителна сила, възторг и мощ да реализира доста. Стига да не му омръзне и се трансформира в рутина. Тогава Овенът губи интерес и трансферира интереса си към друго занятие.

Същото важи и за любовните му връзки. Затова в дните, когато Луната е в Овен би трябвало да вършим нещата, които ни харесват и виждаме смисъл в тях.

Луната през днешния ден е в хармонични аспекти със Слънцето в Лъв и със Сатурн във Водолей, а в късните часове на деня образува към този момент дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог. Добър ден за публични изяви, договаряния с висшестоящи лица, взаимоотношение с и сред институции. Могат да бъдат позволени незабавни държавни въпроси и други касаещи енергетиката, бизнеса, интернационалните връзки, военните каузи и оръжията, децата и детските градини за настаняване, образованието, местата и изискванията за отмора на хората и други.

На по-хармонични връзки и по-положителни страсти през днешния ден ще се радват родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Привлича вниманието ви всичко ново и завладяващо. Ще имате поддръжката на вашите близки и обичани хора в реализирането на смелите ви новаторски хрумвания. Изявите ви в обществото ще бъдат сполучливи.

Хората ще ви одобряват за естествени водачи, ще ви следват и имат вяра абсолютно. Много добър ден за бизнес покупко-продажби, диалози с висшестоящи лица, организационна активност, научна работа, открития и нововъведения. Любовните връзки са наситени с топлина и имате късмет да изживеете много прочувствени мигове. При Луна в Овен реакциите ни са бързи и показваме възприятията си напълно непринудено.

Луната в Овен през днешния ден е с по-неблагоприятно въздействие в прочувствен проект за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада.

Днес всички ще сме по-превъзбудени, само че Луната в този знак може при вас да увеличи нервното напрежение, да реагирате по-грубо на моменти, да ви липсва самообладание и да действате преждевременно.

Ще срещате и повече спънки в работата, недоумение от страна на близките, което от своя страна да предизвика разногласия и даже по-тежки спорове. Предизвикателният аспект на Луната с Плутон постанова да сте по-предпазливи и сдържани, да не предприемате рисковани дейности, да се предпазвате от произшествия. В международен проект заплахата от нови пожари, детонации, произшествия и естествени бедствия още веднъж е нараснала във вечерните и нощни часове.

Луната от 23:18 до 05:22 часа българско време на 17 август е „ без курс “. Избягвайте шофиране през нощта. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР