Днес Lamborghini обяви, че с все още непоказаният официално от компанията Aventador

...
Днес Lamborghini обяви, че с все още
непоказаният официално от компанията
Aventador
Коментари Харесай

Lamborghini Aventador SVJ: Непоказан, но вече с рекорд

Днес Lamborghini разгласи, че с все още непоказаният публично от компанията Aventador SVJ е бил подложен нов връх на легендарната писта Нюрбургринг Нордшлайфе.

Новото най-хубаво време на дългото 20.6 км трасе е 6:44.97 минути, като решаваща роля за регистрирането му е имал и официалният пилот на Lamborghini- Марко Мапели.

“В новата кола се срещат технологиите на Lamborghini и опцията на марката да произвежда суперспортни коли, които надминават актуалните най-добри постижения ”, разяснява Стефано Доменикали, ръководители и изпълнителен директор на Automobili Lamborghini. “Завладяването на върха на Нюрбургринг, даже още преди да бъде показана по време на Monterey Car Week в Калифорния през август, потвърждава опита на Lamborghini да интегрира върховия дизайн и революционните технологии ”.

За момента от Lamborghini не навлизат в подробности за Aventador SVJ, само че споделят, че колата е съществено доработена, на фона на серийното осъществяване на модела, като идва със система за задвижване на четирите кола, система за завиване на задните, усъвършенствана система за управление, неповторими за модификацията гуми Pirelli P Zero Corsa, допълнителон олекотена конструкция, ALA 2.0 дейна система на аеродинамиката и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР