Днес LADA обяви, че от 1 януари, Жан-Филип Салар ще поеме

...
Днес LADA обяви, че от 1 януари, Жан-Филип
Салар ще поеме
Коментари Харесай

LADA с нов шеф дизайнер

Днес LADA разгласи, че от 1 януари, Жан-Филип Салар ще поеме поста вицепрезидент и директор LADA Design. От съветската компания анонсират, че изпълняващият длъжността през последните девет години- Стив Матин, е взел решение да се отдръпна от компанията по персонални аргументи.

Жан-Филип Салар (роден 1973 година) идва в AVTOVAZ от позиция дизайн-директор на Groupe Renault за Източна Европа. Той изпълнява тази служба през последните пет години, като в същото време управлява дизайн развитието на цялата гама на Dacia, както и на моделът Arkana за Русия.

Преди това- 2013-2015 година, Салар е дизайн директор на Renault Samsung Motors в Корея, а в периода 2008-2013 е дизайн началник на Renault Design Center Mumbai в Индия.

"Стив сполучливо водеше екипа на LADA Design ", разяснява Ив Каракацанис, президент на AVTOVAZ. "Той беше напълно отдаден на обновяването на дизайна на Lada в продължение на 9 години и има основен принос за мощното възобновяване на моделната линия на Lada. Благодаря му за тези съществени достижения и съм щастлив, че Стив одобри моето предложение да продължи връзките си с Avtovaz като съветник ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР