Днес Комисията по здравеопазване към Общинския съвет в Пловдив ще

...
Днес Комисията по здравеопазване към Общинския съвет в Пловдив ще
Коментари Харесай

Центърът за психично здраве в Пловдив търси промяна в начина на отопление

Днес Комисията по опазване на здравето към Общинския съвет в Пловдив ще прегледа въпроса за смяна в метода на отопление на постройката на Центъра за психологично здраве, съобщиха  пред Zdrave.net от локалния парламент.

Общинските съветници ще вземат отношение по предлагането на шефа на лечебното заведение доктор Марияна Господинова, която е отправила писмо до тях. В него тя слага за разискване въпроса за нуждата от закупуване на климатици на обща стойност 47 000 лева Според доктор Господинова това е един по-рационален и финансово преференциален метод центърът да се отоплява през зимния сезон при високите цени на енергоносителите.

След полемиката през днешния ден въпросът ще бъде включен за разискване в дневния ред на сесията на Общинския съвет през идната седмица.

Центърът за психологично здраве в Пловдив е един от най-големите в страната. Той реализира денонощна незабавна и неотложна психиатрична помощ, разполага с консултативни кабинети, метадонова стратегия и леглова база от близо 300 кревати, включително за лекуване на деца.   
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР