Днес Китай и САЩ излязоха със съвместно изявление за засилване

...
Днес Китай и САЩ излязоха със съвместно изявление за засилване
Коментари Харесай

Китай и САЩ излязоха със съвместно изявление за справяне с климатичните промени

Днес Китай и Съединени американски щати излязоха със взаимно изказване за усилване на съдействието в справяне с климатичните промени. То идва откакто китайският и американският пратеници по въпросите на климата Сие Джънхуа и Джон Кери организираха договаряния от 16 до 19 юли в Пекин и 4 до 7 ноември в Калифорния.

В изказването се показва, че Китай и Съединени американски щати „ осъзнават, че климатичните промени оказват възходящо въздействие върху разнообразни страни “. Двете страни ще се стремят към дейно осъществяване на Парижкото съглашение и обвързваните с него Климатичен пакт от Глазгоу и План за деяние от Шарм ел-Шейх.

„ Китай и Съединени американски щати схващат, че както техните лични ограничения, по този начин и общите им дейности ще играят значима роля за осъществяване на разнообразни цели, избрани в Парижкото съглашение и за поощряване на многостранността. Двете страни ще си сътрудничат и дружно с всички останали страни, подписали Парижкото съглашение ще работят за справяне с най-важните провокации в името на живота и здравето на човечество и бъдещите генерации “, се споделя още в изказването.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР