Днес излиза проучване, че Мнозинството от българите подкрепят принадлежността към

...
Днес излиза проучване, че Мнозинството от българите подкрепят принадлежността към
Коментари Харесай

Как ви се струва – тая прилика с Германия отпреди 90 години дали е нормална? А „парламентаристите“ ни – глухи и слепи

Днес излиза изследване, че Мнозинството от българите поддържат принадлежността към НАТО, през вчерашния ден – че болшинството (60%) резервират безапелационната си поддръжка за участието на България в Европейския съюз и не търсят друга геополитическа опция.

Ето ги и двете:

Същевременно, копейките, като се опитат да свържат няколко думи в изречение, грачат: „ народът иска… “

Искал бил народът да излиза от Европейски Съюз и от НАТО. 

Кой народ? Стоте индивида, дето се събират на по сандвич със сирини и му викат „ митинг “ ли? 

Едно малцинство се пробва да диктува живота на болшинството. Пà и със самочувствие се накичили от горната страна – върху неграмотността си.

Днеска Копейкин се прави на православен и дрънка, че трябвало държавниците да са на висотата на патриарх Неофит. Добре… 

… да напомним какво сподели патриарх Неофит във връзка обичаната на копейката руслямска република рашистан. 

В началото на годината патриархът ни сподели: „ … унищожителната война срещу братска Украйна “. 

И също и: „ Господ Бог и Светата Църква благославят единствено онази войска, която не демонстрира експанзия, а единствената ѝ цел е да пази и отбранява своя народ и страна в интернационално приетите ѝ териториални граници “.

Това изявление направи доста огромно усещане с ясната си посока – поддръжка за Украйна и заклеймяване на русия. Но руслямистите у нас се направиха на ударени – все едно не го чуха. 

И през днешния ден се вършат на забавни, плачат за патриарха, само че не помнят да го цитират във връзка Украйна. Защо? Защото и православието им е „ просто бизнес “, по тази причина. 

Но виж, не пропущат да леят пропагандата си, с която да насъскват българи против българи. Шпицкомандите са в деяние, късото фюрерче се усмихва предостатъчно:

Как ви се коства – тая аналогия с Германия отпреди 90 години дали е естествена? 

Има една ария на Тони Джо Уайт, споделя се They Caught the Devil and Put Him in Jail in Eudora Arkansas (Хванаха Дявола и го затвориха в затвор в Юдора, Арканзас). Песента е като легенда и в нея се споделя по какъв начин хората някак си съумели да заловен Лукавия и да го затворят, но на идващия ден – какво да видят… Дяволът го няма, избягал, а шефът на пандиза, който преди бил безпаричен човек, в този момент си имал джобове, тъпкани с пари, и начело паркирал чисто нов Линкълн Континентал. И не казвал от кое място са му парите и какво е станало, че Дяволът е избягал. Кой може да каже какво е станало? Нали? Така приключва песента. 

А в този момент бедният Копейкин със скромния генезис кара ново Ауди и има гигантска къща на морето. Кой може да каже какво е станало? Нали?

А къде е Дяволът ли – се питате? 

По улиците. В главите на почитателите му. Напада и плаши с пердах и убийства, с Белене и бесене. А Копейкин със скромния произход… си е повервал изключително доста и гледа в профил, потрива ръце и се хили мазно и предостатъчно. Шпицкомандите са правилни и тъпи – най-хубавата комбинация; човешко оръжие. А случи ли се пакост, той елементарно и бързо може да се отхвърли от тях и предостатъчно да се прибере, „ неоцапан “ и недостижим. Както се отхвърли от оня с ръчната граната, дето го арестуваха на Нова година преди време. Както се отхвърли и от задържаните за шпионаж в Лондон. Най-лесно се всява боязън през манипулируеми проксита с мозък на кокошка – те са доста, бабаити са, могат да набият или да убият, а и най-важното – заменими са, а на тяхно място нови ще дойдат.

Блокираният бюджет, който сътвориха Израждане и партия „ И Така Нататък “, се оказа каскада с няколко цели. 

Само дето диктаторче-wannabe-то, тъкмо както и самите диктатори, нормално се самопрецакват. Надскочи си фанатизма и изключи трима от своите, че на са му били коленопреклонно правилни. И те си отдръпнаха подписите и сигналът до Конституционен съд падна. 

Но един от отдръпналите си призна, че истинската цел на „ сезирането “ е била да се блокира бюджетът. Само дето това блокиране е блокирало и обещаните (и нужните) строителства и поправки по значими за хората пътища. Иначе милеели за народа, но ще му спъват нужното. 

Как си го представям аз; ето по този начин:

- Обещаха пътища тия, глей!—нищо и половина, нищо не са направѝли! Нещастници!
- Е, но чакай малко, те Вгъзраждане и „ И Така Нататък “ блокираха бюджета…
- Да бе, да! Те Вгъзраждане и „ И Така Нататък “ са ръководещи, нали? Те са във властта сè едно, а? Я не ми обяснявай ти на мене! 

И ето… не стига, че се вършат на работещи, само че и съумяват да бръкнат в интереса на хората, че да ги накарат да скочат (първосигнално) против съперниците им. Иначе – за народа се грижели. 

И с пропагандата си, наследена от предходните и по-предишните продажници (които те имитират), са докарали народа до ето това:

Много забавно, по какъв начин желаят съветско поданство, но някак си – единствено с цел да се наиграят да гласоподават. Да си почешат гъделчето, да се вършат на русофили. Иначе да си живеят в България, в Европейски Съюз. Какво ги стопира да отидат в русия и там да си изискат поданството? Ще им дадат. Сега имат потребност от нови попълнения за доста неща. Защо го желаят по този начин – отдалечено? Защо не на място? 

И те – като фюрерчето си, дето се пъчи като петел на сметище – доста им знае устата, но на действия… 

Но да продадат личната си България… не се посвеняват и за секунда. И се имат за патриоти. Расли с „ москва “ в химна си и с „ купа на руската войска “, с религия, че ватенките са ги освободили от нещо друго с изключение на от самата независимост, със зъби и нокти – вманиачени шпицкоманди, бранят фашисткия режим на лилипутин (или който там глупак сложат отпред на ватенките). Викат по Лорер: „ замърсен е*реин “ и всякакви други сходни антисемитски повръщни, само че чакат лилипутин да „ денацифицира “ Украйна. Положението е #ShitForBrains, то е ясно, само че какъв брой още смятате да ги оставите да си вършат каквото желаят?

Защото вътрешният министър през вчерашния ден сподели, че в София се следи зачестяване на събиранията на групички, които безчинстват и хулиганстват и не, нямаше поради мигранти. 

Колко още смятате да ги толерирате, вие – сътрудниците им; вие – единствените, които имате в ръцете си средствата да ги спрете; вие, които сте в Народното събрание, с цел да защитавате България? Ето, ДОРИ Върховен административен съд започнаха да ви атакуват. Днес е имало полиция, а на следващия ден? А на някое друго място, не баш до Народното събрание? Някъде в планината, на разходка?? Какво ще се случи на следващия ден? Ще си мълчите ли? Пак ли сътрудниците ви ще споделят, че Израждане не са русофилска партия, още ли ще се вършиме всичките на ударени? Или най-вече да напишете гневна позиция? Да изчетете една декларация и да търпите да ви се подиграват, до момента в който я четете? И с това да си седнете – с възприятие за добре свършена работа?

Трябва един от вас ли да даде фира, че да се стегнете и задействате? Ами… на ръба е било. Ще чакате ли още? Чакайте. 

 

 

_______________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР