Днес изборът между стилен часовник - завършек на елегантната визия,

...
Днес изборът между стилен часовник - завършек на елегантната визия,
Коментари Харесай

Смарт часовниците - и умни, и красиви, ето ги

Днес изборът сред моден часовник - свършек на елегантната визия, и сред интелигентен часовник , който прави куп други неща (освен да демонстрира какъв брой е часът), е много сложен. А какво ли ще стане, в случай че можем да имаме и двата в едно...

Първите смарт часовници се различаваха много от общоприетите освен по функционалности, само че и по визия. Просто тогава бяха нещо ново и трябваше още от пръв взор близките да схванат, че сме се сдобили с джаджата . Но производителите към този момент все по-често залагат на смесването на технологии и жанр. Ето и няколко съответни образеца.

Moto 360 Smartwatch

Motorola се завърна в играта с настоящите технологии и даде сериозна поръчка да остане в нея с този смарт часовник. Модел в действителност не е нов, само че две години след появяването си остава измежду най-стилните.

Съвместим е със смарт телефони с iOS и Android и се отличава освен с гласови функционалности и следене на придвижванията, само че и с разнообразието от дизайни , измежду които сигурно е и най-подходящият за нас.

Michael Kors Smartwatch

Луксозният фешън бранд може да се похвали с цяла линия елегантни и умни часовници. При тях симбиозата сред технология и жанр е толкоз добра, че няма по какъв начин да не ни се прииска да имаме един.

Дизайнът ни е добре прочут от други модели часовници на Michael Kors. Но към него са добавени и куп умни функционалности - да ни изпраща вести, да следи какъв брой километра сме минали през днешния ден, да ни демонстрира къси известия или прогнозата за времето. А може и просто да ни краси.

Fossil Hybrid

Тук навлизаме в една малко по-различна категория - хибриден смарт часовник . Това значи единствено едно - че наподобява съвсем като елементарен часовник с кварцов механизъм, циферблат и стрелки, само че под тях се крие доста повече.

Този часовник, който има мъжка и женска вариация, няма потребност от зареждане . Работи със особено приложение за Android и iOS, а с трите копчета в профил вършим фотоси, сменяме песните от телефона или направляваме позвъняванията. Данните, които часовникът записва, се предават посредством Bluetooth технология на смарт телефона ни.

Samsung Galaxy Watch

Mоделите, които бяха пуснати в продажба напълно неотдавна, съумяха незабавно да ни впечатлят с дизайн. За функционалността им се изписа много, а и от Samsung не чакаме да сe провалят. Но в този момент потвърдиха, че и стилът не им е непознат.

Emporio Armani Connected

Още един фешън колос, който реши да разнообрази часовниците си с модели, които имат и смарт функционалности, написа Lifestyle.bg. Тук ситуацията е като при Michael Kors - добре прочут и емблематичен за марката дизайн , смесен с функционалности, които мъчно можем да предположим, че това украшение има.

Колекцията часовници предлага за всекиго по нещо - както смарт модели с тъчскрийн, по този начин и хибридни с циферблат и стрелки . Признаваме си, че втората алтернатива ни подхожда повече.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР