Днес Ford обяви, че в началото на следващата година ще лансира

...
Днес Ford обяви, че в началото на
следващата година ще лансира
Коментари Харесай

FORD MONDEO HYBRID и като комби

Днес Ford разгласи, че първоначално на следващата година ще стартира на пазара първата хибридна версия на Mondeo комби, като по този метод ще отговори и на изискванията на тези от потребителите на които би трябвало по-голям тован размер.

От Ford резервират детайлностите за първото хибридно Mondeo комби за момента в загадка, като споделят единствено това, че автомобилът е разработен особено за европейския пазар, и че ще показват актуализирани и подобрени технологии в хибридното семейство на модела.

От марката споделят също по този начин, че промените ще подсигуряват подобрена горивна изгодност, по-ниски равнища на CO2 и ще създадат колите още по-привлекателна опция на дизеловите коли както за частните клиенти, по този начин и за автомобилните паркове.

“За доста клиенти практичността, предлагана от структурата комби, е абсолютно наложителна и ние сме развълнувани от това, че от следващата година тези водачи ще имат опция да намалят своите сметки за гориво чрез модерната бензин-елекрическа задвижваща система на нашето ново Mondeo Hybrid комби ”, споделят от Ford. “Електрифицираните задвижвания ще продължат да играят основна роля в нашата продуктова гама в Европа. Ford влага 11 млрд $ и възнамерява да предложи 16 изцяло електрически автомобила в световното си портфолио от 40 електрифицирани коли до 2022 година ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР