Бойко Борисов няма да се кандидатира за премиер, заяви самия

...
Бойко Борисов няма да се кандидатира за премиер, заяви самия
Коментари Харесай

Борисов няма да се кандидатира за премиер

Бойко Борисов няма да се кандидатира за министър председател, съобщи самия той на първия брифинг на ГЕРБ след изборите на 9 юни

По думите му е нужен експертен кабинет, доминиран от ГЕРБ във значимите министерства. От ГЕРБ-СДС държат на постовете министър-председател, министър на външните работи и министър на защитата.

" Единственият късмет да има държавно управление, е всеки да надмогне егото си, да се направи експертен кабинет, доминиран по значимите министерства от ГЕРБ - министър председател, външен министър, защита - това дават резултатите от изборите и в случай че може с виновните политици да се откри разговор и да намерим специалисти в първия мандат - единственият вероятен, да се сформира държавно управление. Не се ли сформира държавно управление с партията, победила с 10%-11%, с другите мандати няма по какъв начин да стане. Другият излаз е септември на избори.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че държавно управление няма да прави единствено с Движение за права и свободи. Борисов разяснява, че не сюрпризиран от резултата на Политическа партия " Величие ", тъй като виждал големи талази в политиката и големи падения.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР