Днес FORD обяви, че компанията ще увеличи сериозно производството на

...
Днес FORD обяви, че компанията ще увеличи сериозно производството на
Коментари Харесай

FORD увеличава производството и намалява цената на Mustang Mach-E

Днес FORD разгласи, че компанията ще усили съществено производството на напълно електрическия си модел Mustang Mach-E през тази година, като паралелно с това анонсира и понижение в цената на електрическия автомобил.

От FORD анонсират, че на фона на непрестанно повишаващото се търсене на 100% електрическите коли и на фона на портфолиото си такива модели, вариращи от пълноразмерни пикапи, през SUV модели и ванове, следвайки стратегическия си проект, марката разполага с нужните първични материали за съществено нарастване на производството си на електрически автомобили през годината.

От FORD споделят също по този начин, че през миналата година Mustang Mach-E е бил трети най-продаван електрически автомобил в Съединени американски щати, като за това са помогнали напълно нови за компанията клиенти, формирали повече от 60% от общите продажби на модела.

В взаимозависимост от равнището на съоръжение, новите цени на Mustang Mach-E са намалени с сред 900 (за модификацията Select RWD Standard Range) и 5900 щатски $ (за GT Extended Range), като на новите такива ще могат да разчитат и тези от потребителите които към този момент са създали поръчка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР