Днес е вторият ден за размисъл, сигурна съм, че след

...
Днес е вторият ден за размисъл, сигурна съм, че след
Коментари Харесай

Манолова убедена, че ИТН ще е първа политическа сила

Днес е вторият ден за размисъл, сигурна съм, че след броене на гласовете от чужбина Слави ще е първа политическа мощ . Това съобщи пред Нова телевизия Мая Манолова, водач на " Изправи се.БГ ", част от обединението " Изправи се! Мутри вън! ".

Манолова изясни, че оперативно са в добра връзка с партия " ИТН ", както и с " Демократична България " (ДБ). По време на предизборната акция са били в връзка с Виктория (Василева) и Тошко (Йорданов), а със Слави Трифонов са се чували. Сложно беше да изпратим наблюдаващи в Турция, сподели тя.

В летния сезон, в разгара на отпуските хората гласоподаваха. Хората желаят нормалност, непоклатимост, държавно управление, което да се заеме с техните проблеми, сподели тя.
 Броене до финален глас: ГЕРБ/СДС води с 23.91% при 95.22% обработени протоколи
Броене до финален глас: ГЕРБ/СДС води с 23.91% при 95.22% обработени протоколи

Трета е Българска социалистическа партия с 13,65%, следвана от Демократична България с 12,55%

Аз не назовавам Българска социалистическа партия партия на статуквото. Народът дефинира кой къде стои, изясни тя.

Смятам, че госпожа Нинова (Корнелия Нинова, водачът на Българска социалистическа партия - б.р.), в случай че парламентарната й група не поддържа проверка на високите сметки за ток и парно , поддръжка за производителите против монополистите, пристигнало е време да се поддържат политики за хората, сподели Манолова.

Пенсиите са цинично ниски и за левите и за десните. Корупцията, рекетът унищожава и мачка компаниите, които се считат за подкрепящи. Проблемите нямат цвят, свързани са със застоя в който 13-годишното ръководство на Борисов вкара страната, изясни Мая Манолова.

Според думите й от нейната коалиция ще упорстват да залегне политика по приходите. Хората гласоподаваха за смяната, те я виждат освен като изпъждане на мутрите и битка с корупцията, а и като смяна на приходите.
анкета
Доволни ли сте от изборния резулат?
Естествено Изборите не бяха почтени Замириса на митинги Датата 24.10 е идеална за идващите избори Какви избори? Лято е въпреки всичко
Естествено

Изборите не бяха почтени

Замириса на митинги

Датата 24.10 е идеална за идващите избори

Какви избори? Лято е въпреки всичко
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР