Днес е тъжен ден за Пловдив. Лицето Георги Гергов победи

...
Днес е тъжен ден за Пловдив. Лицето Георги Гергов победи
Коментари Харесай

Иван Петков: Пловдивският панаир трябва да е на гражданите, а не на частни корпоративни интереси

„ Днес е печален ден за Пловдив. Лицето Георги Гергов победи немощната общинска администрация в съда при борбата ни против опитите за еднолично преодоляване на Панаира. Това е същият съд, който преди няколко месеца скандално отхвърляше да прегледа дело против лицето Георги Гергов с неуместни причини, учредени на приказки за японски селяни. Звучи като смешка, само че това е действителността, за жал. ”

 

Това написа във Facebook ръководителят на БСП-Пловдив и национален представител  от „ Българска социалистическа партия за България ” Иван Петков.

 

По думите му справедливото решение би било Панаирът да бъде на жителите, а не на частни корпоративни ползи.

„ Какво ни разкрива, обаче, правосъдното решение? Това е тъжната реалност, че в Общински съвет Пловдив сега царува цялостен безпорядък. Съдът не признава наложителната мощ на Решенията на Общински съвет, защото се оказва, че болшинството от общинските съветници разясняват едно, а вземат решения за друго. И част от това болшинство са продалите се на лицето Георги Гергов общински съветници, които претендират да са някаква опция на нещо си ”, уточни Петков.

 

Това е равнището на болшинството, което ръководи града ни. И тези хора чертаят бъдещото за нас и за нашите деца. Битката обаче не е дефинитивно изгубена, решението предстои на обжалване от кмета Здравко Димитров и ние разчитаме на правдивост. Но би трябвало да си зададем и въпроса можем ли да разчитаме на правосъдната власт да пази нашите права! Тепърва следва да научим окончателния отговор. Ние от БСП-Пловдив продължаваме да пазиме ползите на жителите и няма да се откажем от Панаира, безапелационен беше Иван Петков.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР