Днес е много трудно и почти невъзможно да открием правилния

...
Днес е много трудно и почти невъзможно да открием правилния
Коментари Харесай

Жената, която иска най-доброто за теб е правилната жена

Днес е доста мъчно и съвсем невероятно да открием верния човек. Не единствено този, който ще ни притегли полово, само че и този, който ще е подобаващ за наш сателит в живота. Жените доста страдаме и постоянно оставаме неразбрани. Мъжете си мислят, че ние желаеме всичко и сменяме сътрудниците си като носни кърпички, когато към този момент не са потребни. Слагат ни етикети като „ меркантилни “, „ материални “, „ неблагодарни “ и си мислят, че се интересуваме единствено от външния си тип. Но това е надалеч от истината за дамите.

Нежният пол е мощен. Нежният пол е кадърен да обича толкоз мощно и нито един мъж не може да си показа какъв брой. Жената желае най-хубавото за мъжа до нея. А тази, която желае най-хубавото за теб е най-хубавата за теб. Тя постоянно ще бъде освен до теб, само че и до твоето семейство. И ще се отнася с почитание към тях, тъй като те са значима част от твоя живот и ги обичаш.

Да, има дами, които са неблагодарни. Такива, които нараняват мъжете до тях и ги напущат без причина. Но има и такива, за които си коства да се бориш. Такива, които ще бъдат до теб вечно. И в положително и в неприятно.

Един ден ще срещнеш онази жена, която по този начин мощно ще стисне ръката ти и в никакъв случай за нищо на света няма да я пусне. Един ден ще срещнеш онази жена, на която са й подарили целия свят, само че тя го е отказала, тъй като не е от теб. Един ден ще срещнеш онази жена, с която ще искаш да прекараш остатъка от живота си и ще искаш да направиш своя брачна половинка. Защото тя ще е вярната. Тази, която желае повече от всичко на света да бъдеш добре и да си благополучен.

Но по какъв начин да я разпознаеш в свят, цялостен с неистина и машинация? В свят, цялостен с подправена обич и изкуствени усмивки. Истинската жена се разпознава елементарно. Тя се откроява. И най-много – тя се усеща. И когато ти се изправиш очи в очи против нея, ще усетиш, че това е дамата за теб. Нея си чакал цялостен живот. Нея и никоя друга.

Ето по какъв начин да разпознаеш, че тя е вярната жена за теб.

С нея може да бъдеш себе си

Един от  признаците, които демонстрират, че излизаш с вярната жена е, когато може да бъдеш себе си в нейната компания. Когато си с нея не се притесняваш да бъдеш почтен и да споделяш същинското си мнение, даже и да е друго от нейното. Без терзание казваш истината в очите и си изцяло почтен пред нея. Не се преструваш, не играеш непознат облик. Защото същинският ти харесва доста, още повече, когато получаваш цялостна поддръжка от нейна страна.

Подкрепя те

Няма по какъв начин да не пропуснем един от най-важните знаци, които демонстрират същинската стойност на жена. Ако момичето, с което излизаш не е просто твое гадже, а твоя поддръжка и упора, без подозрения тя държи доста на теб. Забелязал ли си по какъв начин след всеки сложен миг, тя е била неразделно до теб, до момента в който минаваш през него. Дори повече, пособия ти е да се оправиш с проблемите и продължава да го прави.

Без значение, че и тя самата има такива, не помни за себе си и слага преди всичко теб. Още ли имаш подозрения, че тази жена играе роля и не е вярната? Побързай. Защото до момента в който се чудиш и съмняваш, току виж са ти я откраднали. Никоя красива и стойностна жена не стои дълго сама. Знаеш това по-добре от нас, нали?

Прави те по-добър човек

О, да! Любовта преобразява. Особено, когато идва от верния човек. Тогава тя има магическа мощ, която те кара освен да се чувстваш по-добре, спокоен и благополучен, само че и да бъдеш доста по-добър човек от преди. Не се ядосваш, постоянно си подготвен да окажеш помощ на всеки и към този момент имаш очи за хубавата страна на живота, която преди да срещнеш това момиче не си съумял да видиш.

Тя не е единствено твой сътрудник, само че и твой другар. Винаги е подготвена да ти помогне и да те изслуша, без значение какъв брой отегчителен и прост от диалогът ви. Тя знае, че за теб това е значимо и го приема съществено. Никога не те подлага на критика, в случай че не е градивна рецензия, от която всеки има потребност. Подкрепя те и има вяра в теб повече, в сравнение с ти самият вярваш в себе си. Да, приятелю. Това е дамата. Какво чакаш още?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР