Днес е денят, в който може да се яде всичко,

...
Днес е денят, в който може да се яде всичко,
Коментари Харесай

Денят, в който може да ядем всичко


Днес е денят, в който може да се яде всичко, оповестяват от foodpanda. Създаден е от Томас и Рут Рой, с цел да помогне на хората да се откъснат от разочароващите здравословни и диетични трендове на нашето време. Това е ден, в който хората просто би трябвало да се провиснал и насладят на живота.

Повечето експерти по хранене като че ли се съгласяват, че да прекъснеш режима си, може да бъде добре за нас и това, че принуждавайки се да ядем единствено нискокалорични, безвкусни храни за продължителни интервали от време, може да ни накара ненадейно да изпаднем в меланхолия.

Много хора прекарват време, наблягайки на диетата си и това, което те би трябвало или не би трябвало да ядат, основно тъй като днешният свят е цялостен със красиви корици на списания, непрекъснато спортуващи хора и добре изглеждащи актриси и модели, които непрекъснато ни карат да се усещаме недобре. Различните мечти за здравословната храна, които наподобява идват и настъпват на няколко седмици, несъмнено не оказват помощ - както се оказва, диета без глутен не е изключително потребна за всеки, който в действителност не е алергичен към глутен. Постоянно наливане с фреш също не е добра концепция, защото телата ни би трябвало да действат вярно, а приемането на прекомерно доста витаминни довежда до други остатъци. Ако вие, както и доста хора през днешния ден, сте почнали да се чувствате разочаровани от всички тези неща, ще се радвате да чуете за ден, в който може да ядеш каквото искаш. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР