Днес е денят на водораздела, заяви министър-председателят Кирил Петков на

...
Днес е денят на водораздела, заяви министър-председателят Кирил Петков на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Правим правителство на малцинството, вместо да ни извиват ръце

Днес е денят на водораздела, съобщи министър-председателят Кирил Петков на конференцията, откакто Слави Трифонов разгласи, че " ИТН " излиза от обединението, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Министър Гроздан Караджов изиска 3,6 милиарда лв. в допълнение да бъдат платени на същите компании, които в последните години бяха разследвани от министър Бойко Рашков за злоупотреби. Когато ние казахме, че тази актуализация не е с цел да може да се допълват бюджетите на Министерство на регионалното развитие, с цел да увеличим пенсиите, с цел да помогнем на работещите фамилии, с цел да понижим цените на бензина и дизела получихме назад, че те няма да се съгласят, в случай че не дадем тези пари. Днес в Министерски съвет ние декларирахме, че това няма по какъв начин да се случи. Когато обещахме на нашите гласоподаватели, че ще има нулева приемливост против корупцията, имаме намерение това да се случи, съобщи министър-председателят и съпредседател на " Продължаваме промяната ".

КПКОНПИ към този момент 6 месеца стои и се ръководи от заместника на Сотир Цацаров. Ние предложихме министър Рашков, това е индивидът, който би трябвало да оглави КПКОНПИ и да стартираме същинските следствия. „ Има подобен народ” дадоха отговор, че не са съгласни – без доводи, без нищо. Няма по какъв начин да стане. Готови сме на държавно управление на малцинството, само че няма да харчим. Ще реформираме КПКОНПИ и Бойко Рашков ще бъда отпред на тази организация, заяви още Кирил Петков.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР