Днес Bugatti обяви, че компанията стартира доставките на първите представители

...
Днес Bugatti обяви, че компанията стартира доставките на първите представители
Коментари Харесай

Кич или шик: Bugatti с първи доставки на Chiron Super Sport

Днес Bugatti разгласи, че компанията започва доставките на първите представители на специфична версия Super Sport на Chiron и разкри визията на един от първите му екземпляри.

От Bugatti разясняват, че автомобилът от фотосите е бил основан вследствие на комбинацията на характерните условия на новия си притежател и показва опциите за персонализация от програмата Sur Mesure на марката.

За са бъде в положение да развие оптималната скорост на придвижване от до 440 км/ч, Chiron Super Sports мина през сериозна стратегия за доработка, в съпоставяне със общоприетата версия на модела. Максималната мощ на мотора на автомобила- 8-литров, W-образен, 16-цилиндров, е 1600 конски сили , а допълните промени и оптимизации са били нанесени както по купето, по този начин и по окачването и шасито като цяло, и кормилната система.

През септември предходната година Bugatti разгласи, че са подготвени и първите представители на специфична серия на Chiron Super Sport, в която ще бъдат включени единствено 30 автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР