Днес BMW обяви, че във фирмения комплекс на марката в Динголфинг

...
Днес BMW обяви, че във фирмения комплекс на
марката в Динголфинг
Коментари Харесай

BMW 8 Series Gran Coupe, M8 Competition Coupe и Convertible : Начало на производството

Днес BMW разгласи, че във фирмения комплекс на марката в Динголфинг e започнало производството на три доста специални версии на напълно новото потомство 8 Series. От поточните лини във високотехнологичния цех на баварската марка към този момент стартират да слизат първите представители на 8 Series Gran Coupe, M8 Competition Coupe и M8 Competition Convertible, а по-късно през тази година към тях ще се причисли и M8 Gran Coupe .

Четиривратото BMW 8 Series Gran Coupe е с 231 мм по-дълго и с 61 мм по-високо от купе версията на осмата серия, а в задната си част е най-широкото BMW, което компанията някога е пускала в продажба.

Автомобилът, който ще бъде стартиран на пазара през есента на тази година, се предлага в три двигателни версии- с 4.4-литров осемцилиндров мотор с 530 конски сили, шестцилиндров редови дизелов с 320 консик сили и трилитров, шестцилиндров редови бензинов с 340 конски сили.

Новите M8 Competition Coupe и M8 Competition Convertible са екипирани с най-мощното "сърце " в портфолиото на BMW- 4.4-литрово, V8 с 625 конски сили, което задвижва първата от колито от 0 до 100 км/ч за минималните 3.2 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР