Днес BENTLEY разпространи първите частични изображения и видео на новото си

...
Днес BENTLEY разпространи първите частични
изображения и видео на новото си
Коментари Харесай

Първи поглед към новото BENTLEY Flying Spur

Днес BENTLEY популяризира първите частични изображения и видео на новото си пазарно предложение Flying Spur и разгласи, че компанията ще разкрие спомагателни детайлности за новата кола по-късно през тази година.

Без да навлизат в каквито и да било подробности все още, от BENTLEY споделят, че при създаването на новия си четириврат Grand Tourer Flying Spur са направили огромна крачка напред по повод на пътното показване, стила, дизайн и лукса.

Една от последните съществени вести около Flying Spur беше обявена през 2017 година, когато именитата компания анонсира новото модификационно попълнение , предназначено за тези от клиентите на марката, търсещи първокласен спортен флагман с по-динамично лъчение. Изпълнен тематично, автомобилът беше оборудван с четирилитров, V8 мотор с максимална мощ от 521 конски сили и максимален въртящ миг от 680 Нм. В комбинация със системата за задвижване на четирите колела, това беше задоволително, за да може флагманът да бъде в състояние да се форсира от 0 до 100км/ч за 4.9 секунди и да развие оптималната скорост на движение от 306 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР