Полицията публикува кадри от нелегален масов рейв, който доведе до

...
Полицията публикува кадри от нелегален масов рейв, който доведе до
Коментари Харесай

Разкриха нови кадри от дрон на момент, в който е открит масов незаконен рейв, нарушаващ блокадата

Полицията разгласява фрагменти от незаконен всеобщ рейв, който докара до повече от 90 ареста, като още двама души бяха наказани.

Стотици празнуващи подцениха тогавашните правила на Covid през юни 2021 година за голямото празненство в земеделска земя, което в последна сметка беше разпръснато от полицията в Стейнинг, Западен Съсекс. Полицията в Съсекс разказа рейва като „ нелицензиран “ и предизвести хората да не участват, защото може да се сблъскат с дейности, само че предизвестието не беше чуто, защото участваха голям брой хора.

Около 90 ареста и през идващите няколко месеца още над 60 души са наказани за пътнотранспортни закононарушения, в това число шофиране в нетрезво положение и шофиране с опиати. Сега, откакто още двама души бяха наказани за закононарушения, директно свързани с настройката, чиновниците пуснаха фрагменти, снимани по това време.

Това сподели голяма група хора на земята, събрани покрай микробуси и други транспортни средства. В последна сметка се демонстрират няколко по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР