Днес бе изтеглен дългоочакваният жребий за елиминациите в Шампионска лига.

...
Днес бе изтеглен дългоочакваният жребий за елиминациите в Шампионска лига.
Коментари Харесай

5 супер дербита в 1/8 финалите на Шампионска лига

Днес бе изтеглен дълго чаканият чоп за елиминациите в Шампионска лига . Реал Мадрид, който бе във втора урна, ще се изправи против първенеца на Англия - Манчестър Сити, а защитаващият трофея си - Ливърпул ще срещне Атлетико (Мадрид).
ВСИЧКИ 1/8 ФИНАЛНИ ДВОЙКИ ВИЖТЕ ТУК


Тегленето на жребия е в понеделник по обед, като стартовият час е 13:00 българско време. Първите осминафинали ще се изиграят на 18, 19, 25 и 26 февруари, а реваншите ще бъдат на 10, 11, 17 и 18-и март. В осминафиналната фаза към момента не могат да се падат тимове от една страна, тъй че за някои отбори евентуалните противници са лимитирани. Също по този начин тимове, които са били в една група, не могат да се срещнат на осминафинал
Най-голямата изненада е отпадането на Аякс, който в последния кръг бе сюрпризиран от Валенсия и отиде в  Лига Европа . Няколко от топ тимовете пък се класираха на второ място в своите групи, като огромната заплаха за " любимците " в днешния чоп несъмнено е Реал Мадрид. Именно с " белия балет " може да се оформи " взривоопасна " 1/8-финална двойка.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР