Днес автомобилната индустрия, и по-точно китайската, поне за момента, получи

...
Днес автомобилната индустрия, и по-точно китайската, поне за момента, получи
Коментари Харесай

JI YUE: Да кажем Здравей на най-новата китайска автомобилна марка

Днес автомобилната промишленост, и по-точно китайската, най-малко за момента, получи още едно ново попълнение в лицето на компанията JI YUE.

JI YUE е резултат от съдействието на колосите Geely Holding Group ( ), в който влизат марките Geely Auto, Geometry, Livan, LYNK & CO, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Proton, Lotus, smart, Radar, LEVC и лекотоварната Farizon, и Baidu Inc (Baidu), и дава обещание да предложи на пазара портфолио напълно електрически коли, главен акцент при които ще бъдат лукса и интелигентните технологии.

Първият сериен модел на JI YUE- JI YUE 01, ще бъде пуснат в произвеждане единствено след няколко седмици, а първите му доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени през последното тримесечие на тази година.

" Флагманският модел JI YUE 01 има за цел да предефинира концепцията за умна подвижност, обслужвайки желанията на софтуерно насочените консуматори в Китай за решения за самостоятелна подвижност ", разясняват от Geely Holding и допълват, че новата марка ще построи и лична мрежа умни зарядни станции.

JI YUE 01 е създаден въз основата на модулната пратформа за електрически автомобили SEA (Sustainable Experience Architecture) на Geely Holding, като тя ще бъде комбинирана с развойните достояния в региона на изкуствения разсъдък и софтуерната база на Baidu.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР