Днес Asus представи дългоочаквания ROG Phone II, който е най-шикозният

...
Днес Asus представи дългоочаквания ROG Phone II, който е най-шикозният
Коментари Харесай

Asus ROG Phone II - най-мощният смартфон на пазара

Днес Asus показа дълго чакания ROG Phone II, който е най-шикозният и мощен телефон за 2019 година досега, разполагащ с всичко, за което можем да се сетим.

Телефонът е предопределен най-вече за игри и разполага с въздушно изстудяване, което предотвратява прегряването при дълготрайно играене.

Това е и първият телефон, оборудван с чисто новия Snapdragon 855 Plus чип, който обезпечава оптималната експедитивност и брилянтна графика.
 Снимка 435133

Ранни замервания демонстрират, че ROG Phone II е по-бърз даже от тазгодишните първенци OnePlus 7 Pro и Samsung Galaxy S10+.

Телефонът разполага със страховит 6.6-инчов AMOLED екран с периодичност от 120Hz и тъч лаг от единствено 1ms, което е страхотна вест за геймърите.
 Снимка 435131

Още по-добра вест е голямата батерия от цели 6000mAh, която би трябвало да издържи на най-малко седем часа под напора на игри от ранга на PUBG.

Въпреки геймърската си устременост, ROG Phone II предлага и две камери с по 48 мегапиксела и 13 мегапиксела.
 Снимка 435132

Телефонът ще се появи в Европа и Съединени американски щати на 4 септември, само че за момента не знаем тъкмо какъв брой ще коства. Съдейки по предходния ROG модел, можем да чакаме цени от порядъка на 800-1000 $ за базовия модел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР