Днес, 20.08.2020 г., под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград

...
Днес, 20.08.2020 г., под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград
Коментари Харесай

Над 100 души и близо 70 коли са били проверени при днешната акция в Сандански

Днес, 20.08.2020 година, под управлението на Окръжна прокуратура – Благоевград се е провела профилирана полицейска акция на територията на гр. Сандански.

В резултат на осъществените от органите на реда дейности, с присъединяване на чиновници от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи гр. Благоевград, дирекция „ Жандармерия “, са били тествани 102 лица, 66 моторни транспортни средства и седем пространства.

За период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи са арестувани шест лица. Образувани са две досъдебни производства за осъществено закононарушение по член 354а, алинея 3 от Наказателния кодекс – нелегално държане на наркотични субстанции, а точно канабис и кокаин.

Започнали са дейностите по следствие по формирано бързо произвеждане за осъществена кражба на парична сума в размер на 700 лв. – закононарушение по член 194 от Наказателен кодекс. В качеството на обвинен по случая е притеглен шестнадесетгодишен юноша от престъпния контингент.

Издадени са актове за определяне на административни нарушавания, включително по Закона за придвижването на пътищата (3 броя) и по Закона за българските персонални документи (2 броя). Връчени са 18 фиша за пътни нарушавания.

В хода на профилираната акция служителите на реда са открили МПС, оповестено за общодържавно търсене.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР