Днес, 2 ноември, Софийският градски съд ще проведе съдебно заседание

...
Днес, 2 ноември, Софийският градски съд ще проведе съдебно заседание
Коментари Харесай

Ще излезе ли обвиненият за убийството на Милен Цветков от ареста?

Днес, 2 ноември, Софийският градски съд ще организира правосъдно съвещание по молба на Кристиан Николов, който е обвиняем за гибелта на журналиста Милен Цветков.
22-годишният Николов желае да му бъде променена мярката за неотклонение от " задържане под стража " в по-лека. Той е в ареста от април месец. Тогава джипът му, с висока скорост - 99 км в час в градски условия, връхлетя върху автомобила на Милен, който чакаше в колата си на червен светофар при столичния мол " Парадайс ".
 Делото за гибелта на Милен Цветков: Обвиняемият желае преразпити на очевидци Делото за гибелта на Милен Цветков: Обвиняемият желае преразпити на очевидци
Осем претенции, в това число преразпити на към този момент разпитани очевидци и отводи на движимости лица изискал Кристиан Николов и юриста му. Той е об...
Освен шофирайки с превишена скорост, Николов е бил зад кормилото под въздействието на четири типа упойващи субстанции.
Миналата седмица от Софийска градска прокуратура оповестиха, че материалите по делото, събрани в 25 тома, са били предявени на обвинения и неговия бранител на посочените от тях четири дати в интервала 12.10.2020 година – 27.10.2020 година Те са създали осем претенции, измежду които отводи на движимости лица, разпити на очевидци, които към този момент са били разпитани и други процедурни претенции. Впоследствие, след привършване на предявяването, е постъпила нова молба от Кристиан Николов, в която той е декларирал желанието си да формулира и спомагателни претенции. Наблюдаващият прокурор неотложно ще се произнесе по направените претенции, бележки и възражения. Едва по-късно ще бъде допустимо да се пристъпи към внасяне на обвинителния акт в съда.
Обвинение по отношение на злополуката има и майката на Николов, защото му е дала колата, с която е породена злополуката. Под отговорност бяха привлечени и пасажерите от джипа на Николов - Симона Цветкова и Георги Иванов, наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР