Днес, 1 октомври е денят на големия концерт Още малко…

...
Днес, 1 октомври е денят на големия концерт Още малко…
Коментари Харесай

Орлин Павлов пуска първи самостоятелен албум

Днес, 1 октомври е денят на огромния концерт Още малко… в Зала 1 на НДК, където за първи път ще звучат новите части на Орлин Павлов.

Ексклузивно гостите на събитието ще могат да се снабдят първи с новия албум на Орлин Павлов.

Специалната компилация Още малко... носи прочувствено обръщение към почитателите и подпис от артиста.Орлин Павлов ще подари на публиката едно доста персонално и докосващо прекарване. Дългоочакваният първи независим албум е резултат от доста вдъхновяващи случки и страсти, събирани през годините и изляти в музика, с цел да бъдат споделени с почитателите.

В него са включени 21 трака - 9 чисто нови части с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с доста въодушевление и познатите и обичани шлагери на артиста, някои от които с нови аранжименти.

Дебютният албум носи името на едноименната ария Още малко… и по думите на Орлин е събрал, още малко обич, още малко другарство, още малко страст, още малко от неговата музика. Част от надарените музиканти, които вземат участие в основаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов.

Специално присъединяване има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента James Bond, основана преди години. Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев – Борче и самият Орлин Павлов.

Текстове са на: Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов. Една от огромните изненади довечера в Зала 1 на НДК ще бъде новата взаимна ария на приятелското трио - Орлин Павлов, Владимир Ампов - Графа и Любо Киров, за която Орлин споделя: “Удоволствието Приятели вечно да е в първия ми независим албум е голямо!”.

Тримата ще изпълнят парчето за първи път пред аудитория по време на огромния концерт, който е и първи от турнето Още малко.... Орлин Павлов и Белослава дават обещание да показват песента Всяка година по същото време по-чувствено от всеки път. А осъществяването на песента Още малко в акапела вид с единствената по рода си вокална групировка Спектрум няма да ви остави равнодушни.

В концертът присъединяване ще вземат още - рапърът и артист Бобо, Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев – Борче /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/.

Специална изненада за гостите на концерта е подготвил изключителния DJ Stephan Love. От през днешния ден 1-ви октомври първият независим албум на Орлин Павлов излиза на пазара и ще бъде в продажба в разпространителската мрежа.

Концертът в Зала 1 на НДК ще сложи началото на национално турне на Орлин Павлов Още малко..., което ще премине през Пловдив на 5 октомври в Драматичен спектакъл, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център и ще приключи на 20 октомври, на сцената в ДКС Васил Левски във Велико Търново.

Турнето на Орлин Павлов се реализира с генералното спонсорство на хотел Адмирал, Златни Пясъци и поддръжката на Първа капиталова банка (Fibank) и Transitions от Есилор България. Медийни сътрудници са bTV и радио N-JOY.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР