Дмитрий Медведев, заместник-секретар на Съвета за сигурност, направи поредното пропагандно

...
Дмитрий Медведев, заместник-секретар на Съвета за сигурност, направи поредното пропагандно
Коментари Харесай

Медведев: Врагът се е окупирал навсякъде, но скоро ще имаме най-мощните оръжия срещу него

Дмитрий Медведев, заместник-секретар на Съвета за сигурност, направи следващото пропагандно изявление, с което прави опити да респектира Запада и Украйна.

Русия усилва размера на произвеждане на най-мощните си оръжия, включително и на военно съоръжение, учредено на нови физически правила, с цел да противодейства на страните от Запада, които поддържат киевския режим, съобщи някогашният министър председател, цитиран от съветски медии и Българска телеграфна агенция.

" Нашият зложелател се е окопал в Европа, Северна Америка, Япония, Австралия, Нова Зеландия и на редица други места, които се кълнат пред актуалните нацисти. Затова усилваме производството на най-мощните средства за поразяване. Включително тези, които се основават на нови правила ", акцентира още Медведев.

Изявлението му идва на фона на ежедневните сполучливи удари, които ВСУ нанасят на окупаторите на територията на Украйна. В същото време съветският президент Владимир Путин търпи все по-често рецензии от представителите на провоенното крило, съгласно които войната не се развива по упования от тях метод и даже считат, че Русия търпи провали в Донбас.

Думите на Медведев са и в отговор на вчерашно изявление на секретаря на украинския Съвет за национална сигурност и защита Олексий Данилов, че " врагът " на Украйна се намира на териториите от анексираните републики в Донбас до Владивосток.

Междувременно Родион Мирошник, представител на провъзгласената от проруските сепаратисти така наречен Луганска национална република, написа в " Телеграм ", че от края на юни до момента украинските въоръжени сили са нанесли 185 удара против жилища и други цивилни обекти в Луганск и Донецк с създадените в Съединени американски щати реактивни системи за залпов огън " Хаймарс ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР