Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация,

...
Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация,
Коментари Харесай

Медведев: Властите на Украйна ще получат за всичко, което са направили срещу Киево-Печерската лавра

Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация, ръководител на " Единна Русия ", е сигурен, че президентът на Украйна Владимир Зеленски и компанията ще се изправят освен пред човешки, само че и пред божи съд за дейностите си против Киево-Печерска лавра.

„ Сигурен съм, че те ще се изправят освен пред човешкия съд, само че на първо място пред неговия съд. И ще получат за всичко, което са създали “, написа Медведев в канала си в Telegram.

 

 

„ И звярът беше хванат, а с него и лъжепророкът, който вършеше чудеса пред него, с които измами тези, които получиха белега на звяра и се поклониха на неговия облик: и двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, горящо със сяра ”, цитира Медведев " Откровението на Йоан Богослов ".

В събота Службата за сигурност на Украйна упрекна наместника на Киево-Печерската лавра, митрополита на Украинската православна черква Павло, в подбудителство на религиозна ненавист и оправдаване на дейностите на Русия. Помещенията на територията на Киево-Печерската лавра, където живее митрополитът, бяха претърсени, след което Павел беше отведен в съда за избиране на мярка за неотклонение. На духовника обаче му стана неприятно в съда, съвещанието беше отсрочено за понеделник. По-късно взеха решение срещата да бъде в събота, а Павел, който беше в болничното заведение, да бъде докаран наложително на делото.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР